Mistä Sailer-nimi oikein tulee? 

Sailor, Sailar, Seilor, Seiler tai sitten Sailer. Moni on kysynyt, mistä ihmeestä meidän nimemme juontaa juurensa. Tässäpä se kiteytetysti.

Purjealuksia (eng. sailer) on käytetty vuosisatoja kaupan edistämisen välineinä. Ne ovat mahdollistaneet palvelut eri kansojen välillä. Ne ovat kertoneet uteliaisuudesta; halusta nähdä ja tehdä asioita uudella tavalla. Ne ovat olleet väline tutustua uusiin kulttuureihin ja nähdä uusia asioita horisontin toisella puolella.

Me olemme tuo uteliaisuuden väline nykyajassa. Teemme näkyväksi sen, mitä asiakkaamme ei paljaalla silmällä erota tai sen, mikä on horisontin takana. Me tuomme sen nähtäväksi, kuultavaksi tai tunnettavaksi. Me tarjoilemme asiakkaillemme maistiaisia ja ymmärryksiä kohderyhmän käyttäytymisestä tai ominaisuuksista. Me kerromme millaisilla varusteilla horisontin takaiselle matkalle kannattaa lähteä, jotta matka onnistuu.

Laivamme on lastattu uusimmilla ja luovimmilla tavoilla tehdä tutkimusta, rautaisella ammattitaidolla sekä rakkaudella lajiin.

Kirjoittaja:

Hannu Uotila

kapteeni

+358 44 070 0828

hannu.uotila@sailer.fi

Author

Any questions?

Reach out to us.