Videossa on voimaa 

Video todella herättää tunteita. Asiakkaamme kommentoivat aina ensisijaisesti videoraporttiamme, vaikka kylkeen olisi pistetty pystyyn maan mahtavin slideshow tai muu tekstimuotoinen infografiikka. Miksi videossa on niin paljon voimaa?
 
Meillä Sailerilla videoraportin eka esitys on nimeltään ensi-ilta. Arvokkaat näkemykset ja tutkimustulokset, joita tuomme esille, ansaitsevat paikkansa. Jo ensi-illoista asiakkailtamme on tullut kuultua esimerkiksi tämän tyyppisiä oivalluksia:
 
-”Hei tää on just sitä mitä me ollaan ajateltu, et ne ajattelee meistä. Ollaan tehty asioita oikein!”
-”Saatiin heti tästä muutama suora liidi.”
-”Nyt mä tiedän miten meidän brändiä tulisi kehittää jotta vastattaisiin enemmän juurikin tätä, miten asiakkaat meidät jo nyt kokee.”
– “Emmepä ole tulleet ajatelleeksi tätä. Tuo juttu, jolla näyttää olevan paljon merkitystä asiakkaalle, on helppo hoitaa heti kuntoon.”
 
Kaikkein upeinta tutkijan työssä on hetket, kun saan kerätä tietoa onnistuneimmista kohtaamisista ja odotusten ylittymisistä. Saan kohdata aidosti ja innolla yritystä ja heidän palveluitaan suosittelevia ihmisiä. Videoraportti yllättää aina tekijänsäkin, kun yritykselle oleellinen ja hyödyllinen tieto on pakattu helposti omaksuttavaan muotoon.
 
Ota yhteyttä, niin järjestetään teillekin tunteita herättävä, vaikuttava ensi-ilta!
Any questions?

Reach out to us.