Miltä brändisi näyttää, tuoksuu ja maistuu?

Onko sinulle selvää, mikä on yrityksesi ja sen palveluiden brändi? Välittyykö se asiakkaillesi sellaisena kuin haluaisit? Anna asiakkaasi kertoa se sinulle – videolla!
 
Brändimielikuva syntyy asiakkaassasi jossain sydämen ja pään välimaastossa. Mukana on vähän kumpaakin, mutta enemmän on sydäntä. Asiakkaasi sitoutuminen juuri teidän brändiinne on tunnemaailman juttuja. Sitä ei voi selittää täysin järjellä.”Ota tämä! Tämä on paras ja hienoin!” -argumentti ei riitä erottamaan teitä kilpailijoista. Miltä teidän palvelunne tuntuu asiakkaasta, sillä on merkitystä. Brändityötä tehdään organisaatioissa monella rintamalla, mutta viime kädessä se on asiakas, joka päättää, miltä brändi näyttää, tuoksuu ja maistuu.
 
Sailerin etävideohaastatteluiden avulla saat asiakkaasi luoksesi kertomaan omin sanoin, mikä on brändisi nykytila. Videolla välittyvät asiakkaasi tunteet, eleet, ilmeet ja äänenpainot. Videon viestiä ei voi ohittaa. Saat tietää suoraan asiakkaaltasi, mitä mieltä hän on brändistäsi, organisaatiostasi ja sen tarjoamista tuotteista tai palveluista.
 
Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua kuulemaan asiakastasi.

Author

Paula Salo-Valjakka

Paula Salo-Valjakka

Insight Team Lead
Any questions?

Reach out to us.