Uusia Asiakkaita Löytämässä Citrus Solutionsin Kanssa

Haaste

Naantalin kaupungin verkkopalvelu nousi parhaaksi kuntien verkkosivujen käyttäjätutkimuksessa. Citrus Solutions huolehtii naantali.fi -verkkopalvelun kehittämisestä ja ylläpidosta. Citrus halusi tuoda esiin erinomaista yhteistyötään Naantalin kaupungin kanssa ja viestiä vaikuttavasti asiakkaansa erinomaisesta asiakaskokemuksesta. Lisäksi tavoitteena oli hyödyntää aitoa ja autenttista asiakaskokemusta myynnin tukena. 

Ratkaisu

Sailer tuotti Citrukselle Naantalin kaupungin asiakaskokemuksesta videomuotoisen asiakastarinan, jossa Naantalin kulttuuri- ja viestintäsuunnittelija kertoo erinomaisesti sujuneesta yhteistyöstä Citruksen kanssa.

”Sailerin asiakastarinavideo toi meille heti konkreettista hyötyä uuden asiakkuuden muodossa. Videon panos-tuotos -suhde oli erinomainen.”
Henry Kaunislehto
CEO, Citrus Solutions Oy

Oivallukset

Asiakastarinavideo viestii aidosti ja vakuuttavasti Citruksen vahvuuksista uusille potentiaalisille asiakkaille ja Citrus onkin käyttänyt videota tarjousten liitteenä. Lisäksi tyytyväisen asiakkaan antama positiivinen palaute vahvistaa myös Citruksen työntekijöiden työn merkityksellisyyden tunnetta. ”Meillä työskennellään hyvällä porukalla ja kiinnostavien aiheiden parissa. Haluamme kertoa tästä myös ulospäin.”, Kaunislehto toteaa.

Mitä tapahtui projektin jälkeen

Naantalin asiakastarinavideo toi Citrus Solutionsille lisää myyntiä, sillä video herätti välittömästi julkistamisensa jälkeen potentiaalisen asiakkaan kiinnostuksen ja yhteydenoton ja toi Citrus Solutionsille täysin uuden ison asiakkuuden.