Tarinamme

Purjealuksia (eng. sailer, [sālər]) on käytetty vuosisatoja kaupan edistämisen välineinä. Ne ovat mahdollistaneet kohtaamiset ja kaupankäynnin eri kansojen välillä. Ne ovat kertoneet uteliaisuudesta; halusta nähdä ja tehdä asioita uudella tavalla. Niiden avulla on tutustuttu uusiin ihmisiin ja markkinoihin horisontin takana.

Me olemme nykyajan edelläkävijöiden purjealus. Luomme syvää ymmärrystä ihmisistä ja markkinoista lähellä ja kaukana. Autamme sinua ja kollegoitasi oivaltamaan, miten organisaatiosi voisi olla parempi tulevaisuudessa. Meidän täysin uniikit ja luovat raportointitapamme tekevät tutkimuksesta ja sen tuloksista mielenkiintoisen ja helposti jaettavan kokonaisuuden. Luomme tuloksia, joiden avulla asiakkaamme voivat olla varmoja oikeasta suunnastaan ja menestyä. Laivamme on lastattu maailman parhaalla asiakaskokemuksella. Lupaamme ylittää asiakkaidemme odotukset jokaisessa yhteistyön vaiheessa. Tervetuloa mukaan matkalle.

Visio

Visionamme on rakentaa tutkimustuote, jolla muutetaan maailmaa.

Luomme arvoa

Kasvattamalla syvää ymmärrystä

Tuottamalla oivalluksia

Luomalla
tuloksia

Missio

Missionamme on luoda menestyspolkuja.

”Uskomme, että menestys alkaa ihmisten käyttäytymisen ja markkinoiden toiminnan ymmärtämisestä. Intohimonamme on rakentaa paras mahdollinen tutkimustuote. Kun tämä intohimo yhdistetään halukkuuteen tarjota maailmanluokan asiakaskokemus, saat varmasti odotettua enemmän.”

– Hannu Uotila, toimitusjohtaja

Kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä.