Videotutkimus

Videotutkimus on optimaalinen työkalu, kun haluat syvää ymmärrystä kohderyhmästäsi. Videotutkimus on laadullista tutkimusta, se on dynaaminen yhdistelmä haastatteluja ja videoraportointia ja se esittelee tutkimustulokset kiehtovalla ja innostavalla tavalla. Videotutkimus kertoo tarinaa, joka viestii kohderyhmän tunteet, ilmeet ja eleet tavalla, jonka vain video voi välittää. Tämä visuaalisuus on videografisen tutkimuksen ydin.

Video vaikuttaa ja vakuuttaa

Miksi tyytyä perinteisiin menetelmiin, kun voit saada raportin, joka todella puhuttelee katsojaa? Videotutkimus välittää kohderyhmän tunteet yleisölle vetovoimaisella tavalla. Numerot, tekstit ja staattiset kuvat eivät tähän kykene. Videoraportti viestii kohderyhmän käyttäytymisen ja eleet ja herättää tunteita yleisössäsi. Jokainen sekunti videoraportissa on ikkuna kohderyhmäsi aitoihin kokemuksiin ja tuntemuksiin.

Aitoja kohtaamisia

Videotutkimuksen lähestymistapa perustuu aitouteen. Kohtaamme asiakkaasi tai kohderyhmäsi ja tallennamme videohaastattelut heidän luonnollisissa ympäristöissään, heidän arjessaan. Näin saamme talteen aitoja hetkiä, ajatuksia ja mielipiteitä ilman valmiiksi käsikirjoitettuja vuorosanoja. Kyse on ihmisten havainnoinnista ja kuuntelusta sellaisina kuin he todella ovat. Tämä aitous tarjoaa todellisia näkökulmia ja aitoja oivalluksia liiketoiminnallesi.

Vauhdita strategiaa, suunnittelua ja kehitystä

Olitpa sitten luomassa uutta strategiaa, suunnittelemassa seuraavaa suurta siirtoasi tai kehittämässä innovatiivisia tuotteita, tutkimuksemme tarjoaa sinulle selkeyden ja suunnan päätöksentekosi tueksi. Saat varmuuden siitä, että päätöksesi perustuvat datan lisäksi myös kohderyhmäsi todellisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Videotutkimuksen voima

Me Sailerilla uskomme tutkimukseen, jolla on todellista vaikutusta. Videotutkimus ei ole vain datan keräämistä; se on tarinankerrontaa, joka vaikuttaa, informoi ja inspiroi. Se on korvaamaton työkalu kaikille, jotka pyrkivät tekemään tietoon perustuvia ja vaikuttavia päätöksiä empaattisesti ja kohderyhmiä tarkasti kuunnellen. 

Kiinnostuitko?

Lue Visit Finlandasiakastarinasta miten hyödynsimme videotutkimusta.