TUTKIMUSPALVELUT

Sailer Know on luotettava kumppanisi kaikissa tutkimustarpeissa. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien edistyksellistä videotutkimusta sekä räätälöityjä laadullisia ja määrällisiä tutkimuksia. Palvelumme tarjoavat syvällistä ymmärrystä ja oivalluksia kohderyhmistäsi. Uskomme vahvasti, että jokainen projekti on yksilöllinen, minkä vuoksi räätälöimme palvelumme aina asiakkaan ainutlaatuisiin tarpeisiin. Tämän myötä voimme tarjota sinulle tärkeimmät ja olennaisimmat tiedot, jotka auttavat sinua menestymään.

Videotutkimus

Videotutkimuksessa yhdistyvät laadullinen haastattelututkimus ja videoraportointi. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta video kertoo vieläkin enemmän, sillä videotutkimus on ainoa tutkimustapa, joka kommunikoi kohderyhmän tunteita. Se tuo esiin ilmeet ja eleet. Videotutkimus mahdollistaa asiakkaan tai kohderymän edustajan kohtaamisen aidosti omassa ympäristössään sellaisena kuin hän on. Kun haluat ymmärtää syvällisesti yritysasiakkaitasi tai kuluttajia, on videotutkimus erinomainen väline. Sen avulla inspiroit organisaatiotasi tehokkaasti ja vaivattomasti, kun luot strategiaa, suunnittelet tai kehität uutta tai haluat olla varma suunnastasi. Kun haluat, että tutkimuksellasi on merkitystä, valitse videotutkimus.

 

Kvalitatiiviset tutkimuspalvelut

Laadulliset tutkimuspalvelumme tarjoavat syvällistä ymmärrystä ihmisten käyttäytymisestä, asenteista ja toiveista. Käytämme monenlaisia työkaluja, kuten haastatteluja, fokusryhmätutkimuksia, videopäiväkirjatutkimuksia ja etnografista tutkimusta, jotta voisimme tutkia asiakkaidesi, työntekijöidesi ja kumppaneidesi käyttäytymisen vivahteita. Nämä laadulliset menetelmät antavat sinulle tarvittavat oivallukset oikeiden päätösten tekemiseen ja liiketoimintasi suuntaamiseen kohti menestystä.

Miksi Sailer Know?

Oivalla kuinka olla parempi

Jaa tulokset helposti koko organisaatiolle

Ymmärrä kohderyhmiäsi

KVANTITATIIVINEN TUTKIMUSTARJONTA

Kun tarvitset empiirisiä ja tilastollisia näkemyksiä, hyödynnä määrällisiä tutkimuspalveluitamme. Toteutamme asiakas- ja työntekijäkyselyitä, NPS-, CES- ja CSAT-kyselyitä sekä tekoälyllä tuettua tutkimusta, joka antaa sinulle luotettavaa dataa markkinoiden käyttäytymisestä ja trendeistä. Yksityiskohtaisen markkinakartoituksen avulla tarjoamme sinulle käytännönläheistä tietoa, joka auttaa sinua ymmärtämään markkinoita ja navigoimaan liiketoimintaympäristöäsi varmuudella.

YMMÄRTÄMINEN ON KAIKKI KAIKESSA

Uskomme, että menestys alkaa ihmisten ja markkinoiden ymmärtämisestä. Ymmärryksen tulee olla oikeanlaista tarpeisiisi nähden, joten valitsemme työkalupakistamme aina projektiin parhaiten sopivat tutkimustyökalut. Monipuolinen ymmärrys oikeasta kohderyhmästä luo oivalluksia, jotka auttavat sinua menestymään. Tutkimme ja osallistamme asiakkaita, henkilöstöä, markkinoita ja yhteistyökumppaneita – ihmisiä. Haluamme olla kumppanisi matkallasi menestykseen.