Läpinäkyvää toimintaa ja tyytyväisiä asiakkaita

Sailer on asiakaskokemuksen asialla. Haluamme auttaa asiakkaitamme tarjoamaan ensiluokkaista asiakaskokemusta omille asiakkailleen tutkimustiedon avulla. Meille myös omien asiakkaidemme asiakaskokemus on sydämen asia. Väitän ylpeänä, että meidän tapauksessamme suutarin lapsilla on kengät ja vieläpä viimeistä huutoa olevat hyvännäköiset ja kestävät laatujalkineet! Meidän tutkimuspalvelumme tarjoillaan aina raikkaan ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen kera. Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä meihin! (Tätä en keksinyt itse hatusta, asiakkaidemme meille antaman arvosanan keskiarvo on tällä hetkellä 9,6 asteikolla 1-10!).
 
Saamamme erinomaisen asiakaspalautteen taustalla on ensisijaisesti tietenkin hyvin toteutettu tutkimustyö. Tämän lisäksi saamme kiitosta usein mm. näistä:
 
1. Sailerin tutkimuksen ostaminen ja toteuttaminen on asiakkaalle vaivatonta: sit back and relax! Sailer muotoilee parhaan tutkimuskokonaisuuden ja huolehtii kaikesta, alusta loppuun saakka.
 
2. Tutkimukselle nimetään aina projektipäällikkö, joka vastaa juuri tästä tutkimuksesta ja pitää kaikki langat käsissään ja asiakkaan kartalla tutkimuksen edetessä.
 
3. Sailerin avoin ja aktiivinen viestintä tekee toiminnasta läpinäkyvää ja herättää luottamusta.
 
Se, että asiakkaan ei tarvitse nähdä vaivaa tutkimuksen toteuttamiseen liittyen ei tarkoita sitä, että asiakkaan ei tarvitsisi saada tietoa tutkimuksen kulloisestakin vaiheesta. Emme halua, että tutkimus on musta laatikko, jossa tutkimusta kypsytellään kaikessa hiljaisuudessa, kunnes yllättäen eräänä päivänä tulokset pullahtavat laatikosta ulos.
Me kerromme, mitä tutkimukselle kuuluu, missä kulloinkin mennään, mitä on tehty ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Viestimme aina myös silloin, kun asiat sujuvat suunnitellusti, kun ei ns. ole mitään erityistä kerrottavaa.
 
Tervetuloa meille asiakkaaksi hyvän asiakaskokemuksen ja avoimen viestinnän pariin! Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää ja suunnitellaan teille parhaiten sopiva tutkimuskokonaisuus!

Kirjoittaja

Kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä.