Videotutkimus + oppilaitosyhteistyö = tutkimustoimialan kehitys

Olemme Sailerissa tehneet jo vuosia eri yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa yhteistyötä mm. Suomessa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Yhteistyö on koostunut mm. vierailuluennoista, opiskelijatöiden arvioinneista, yhteisistä oppilasprojekteista sekä erinäisistä tutkimusprojekti- ja hanketöistä.

Videotutkimus on ollut jo vuosia kaupallista tutkimusta edellä akateemisessa doktriinissa. Ensimmäiset videografiset tutkimukset on tehty jo 1920-luvulla antropologiassa. Myöhemmin videotutkimus on löytänyt kotinsa kuluttajatutkimuksessa ja kuluttajakulttuurien tutkimuksessa. Nyt myös organisaatioteoriat hyödyntävät videografiaa hyvin laajasti. Meillä on paljon opittavaa oppilaitosten tavoista hyödyntää erilaisia ymmärtämisen ja tutkimuksen metodeja eri konteksteissa.

Nyt kun kaikkien taskussa on videokamera ja editointiohjelma, eivät kalustoinvestoinnit ole enää este videon hyödyntämiselle. Luovuuden puute ja perinteet ovat. Haluamme olla kaatamassa näitä esteitä. Haluamme oppia teoreettisesta keskustelusta ja viedä sitä käytäntöön kaupallisessa tutkimuksessa, jotta asiakkaamme voittavat ja saavat tutkimusinvestoinneilleen tuottoa. Haluamme kehittää koko toimialaa ja näyttää esimerkkiä.

Oppilaitosyhteistyö mahdollistaa meille sen, että saamme olla inspiroimassa ja rohkaisemassa nuoria opintojen eri vaiheissa, kertoa videotutkimuksen kaupallisesta hyödyntämisestä eri konteksteissa, oppia nuorten ajattelusta tai työskentelytavoista, luoda suhteita tulevaisuuden päättäjiin, olla mukana tarjoamassa työpaikkoja nuorille, innostaa opiskelijoita tutkimaan ja suhtautumaan uteliaasti ilmiöihin. Uskon, että molemmat osapuolet ovat voittajia. Äkkiseltään en keksi yhtään syytä, miksi emme olisi mukana oppilaitosyhteistyössä.

Kiitos kaikille yhteistyön mahdollistaneille ihmisille ja oppilaitoksille. Kiitos, että saamme olla mukana!

 

Tässä oppilaitokset, joiden kanssa meillä on ollut ilo työskennellä:

Aalto University School of Business

EMLyon Business School (FRA, Lyon)

XAMK – South-Eastern Finland University of Applied Sciences

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Suffolk University Sawyer Business School (USA, Boston)

 

Kiinnostaako oppilaitosyhteistyö kanssamme? Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä.