Onko yrityksenne viestintä asiakkaalle hyödyllistä? Ota selvää videotutkimuksella

Pitkäaikaiset ja luottamukselliset asiakassuhteet rakennetaan vuorovaikutteisella yhteistyöllä. Viestinnällä on tärkeä rooli hyvien suhteiden rakentamisessa niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaidenkin välillä. B2b -yrityksillä on käytössään useita viestinnän työkaluja, joilla tähdätään hyvien asiakassuhteiden kehittämisen lisäksi myös uusien asiakkaiden hankintaan. Jotta viestinnällä saavutetaan halutut tavoitteet, on äärimmäisen tärkeää ymmärtää, miten asiakkaat kokevat viestinnän ja mitkä ovat heille toimivimmat kanavat. Se on tärkeää, jotta viestintä ensinnäkään tavoittaa halutun kohderyhmän mielenkiinnon, mutta kanava vaikuttaa myös tiedon omaksumiseen ja millainen asiakkaan kokemus on viestinnästä.
 
Onko sinulle ja organisaatiollesi selkeää, miten viestit asiakkaille, ja mitkä kanavat tavoittavat asiakkaasi parhaiten? Asiakkaan kokemus viestinnästä voi olla täysin erilainen, kuin millaiseksi se on alun perin suunniteltu. Asiakkaiden kokemukset viestinnästä myös luonnollisesti vaihtelevat eri segmenttien välillä, sekä myös niiden sisällä. Asiakkaan asemaan voi olla vaikea asettua, kun tuntee luonnollisesti oman organisaationsa toiminnan hyvin.
 
Analytiikan työkalut tarjoavat toki arvokasta tietoa asiakkaiden preferensseistä. Videografinen tutkimus on oiva tapa paljastaa asiakkaiden todelliset toiveet ja tarpeet syvemmin. Laadullinen videotutkimus täydentää kvantitatiivista dataa tarjoamalla näkemyksiä syihin käyttäytymisen taustalla. Ja mikä parasta, videotutkimuksen ansiosta pääset kuulemaan sen asiakkaalta itseltään.
 
Haluatko selvittää, millainen on asiakkaidesi todellinen kokemus yrityksesi viestinnästä? Anna meidän auttaa, selvitetään se yhdessä.
Kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä.