Laadullinen tutkimus on kamalan kallista! …vai onko?

Kun ihmisiä kohdataan kasvotusten, on näiden kohtaamisten suurin kustannus ihmisten palkka. Jos kustannuksia verrataan kohtaamisiin, jotka saadaan vastaajista vaikka verkkokyselyllä, on laadullinen TÖRKEÄN kallista. Tähän vertauskuvaan törmää ajoittain. Vertaaminen ei kuitenkaan ole kovin mielekästä. Se on vähän sama asia kuin vertaisi astronautin kuumatkan hintaa samaan matkaan, kun se tehdään henkilöautolla.

Numeraalinen tutkimus kertoo meille trendin ja antaa numeroita, mutta ei kerro, miten olemme parempia tulevaisuudessa. Väitän, että yhdelläkään yrityksellä ei pitäisi olla varaa olla keräämättä laadullista ymmärrystä omista asiakkaistaan tai kohderyhmistään. Sen avulla luomme omaa tulevaisuuttamme ja kehitämme aidosti liiketoimintojamme. Tutkimus on juuri niin arvokasta kuin sen pohjalta tehdyt toimenpiteet ovat.

Tutkimusprojektimme maksaa 99€ (+alv) per yrityksellesi tehty työtunti. Jos sovimme jatkuvasta yhteistyöstä, työtunti maksaa 89€ (+alv). Meillä kaikki työ on saman hintaista. Montako tuntia tarvitsen yhteen tutkimukseen? Keskimäärin kymmenen syvähaastattelua sisältävä videotutkimus toteutetaan 55-65 tunnissa. Näin ollen hinta pyörii n. 5445-6435 eurossa. Jos tämän investoinnin avulla osaat tulevaisuudessa keskittyä oikeisiin asioihin, luot uutta liiketoimintaa, parannat selkeästi asiakaskokemusta, viestit asiakkaan perspektiivistä, johdat organisaatiotasi, hoidat asiakassuhteitasi ja lisäät myyntiäsi, en sanoisi sen olevan kauhean kallista.

Kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä.